Σεμινάρια Υφαντικής Τέχνης με την Βασιλική Σοφιανού κάθε Σαββάτο!! Μαθήματα patchwork και quilting, κάθε Πέμπτη με την Μάνια!!! Σεμινάρια δημιουργικής ραπτικής (τσάντες, σακίδια, νεσεσέρ, κούκλες, travellers bags, cosmetic bags κ.α.). Ολιγομελή τμήματα !! Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!!!! Δηλώστε συμμετοχή!

Arrow up
Arrow down
Βρίσκεστε εδώ: Home / Using Joomla! / Using Extensions / Components / Content Component / Article Categories / Πλέκουμε και φτιάχνουμε στα μέτρα σας!

Πλέκουμε και φτιάχνουμε στα μέτρα σας!

ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!

 

Η "Κλωθώ" ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με καταχωρημένο brand name, σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια τα τελικά της προιόντα. Πρόκειται για μία εταιρεία που συνεχώς επενδύει και εξοπλίζει το εργαστήριο της έτσι ώστε να αναβαθμίζει την ποιότητα των προιόντων της.

Το μεράκι μας για δημιουργία αποτελεί κίνητρο ώστε να ασχολούμαστε με ποικίλες τεχνικές. Αρχή γενομένης από το πλέξιμο με βελόνες και βελονάκι, το κέντημα, την υφαντική καθώς και την ραπτική. Τις Τέχνες αυτές τις χρησιμοποιούμε αυτοτελώς ή και συνδυαστικά.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται τόσο από εγχώριους όσο και από εισαγώμενους προμηθευτές με κριτήριο όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα τους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. 

Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση τόσο να σχεδιάζουμε, όσο και να υλοποιούμε το τελικό προιόν που εσείς έχετε ονειρευτεί!!!

Σχετικά με την τεχνική της χειροπλεκτικής, η εταιρεία διαθέτει ποικιλία σχεδίων και πρώτες ύλες που της επιτρέπουν να ικανοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία σας. Το προσωπικό μας ασχολείται με τον καθένα προσωπικά, σας βοηθάει στην επιλογή του σχεδίου και του νήματος που απαιτείται, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα αριστούργημα.Μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς την κατασκευή ενδυμάτων, τσαντών και είδη προικός για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Όσο αναφορά την ραπτική, η εταιρεία "Κλωθώ" ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ποικίλων προιόντων που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας. Μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς από την πιο πρωτότυπη τσάντα που έχετε ονειρευτεί μέχρι κούκλες να διακοσμούν το σπιτικό σας. 

Μπορείτε να διαλέξετε υλικά από τις υπάρχουσες κατηγορίες της ιστοσελίδας καθώς και να περιηγηθείτε στην κατηγορία Collection ώστε να εμπνευστείτε από τα ήδη υπάρχοντα.

Φτιάχνουμε στα μέτρα σας σημαίνει πώς ασχολούμαστε προσωπικά με τον καθένα σας και με τους αγαπημένους σας!

Σας βοηθάμε να επιλέξετε σχέδιο, σας δίνουμε τις ιδέες μας, σας προτείνουμε από τον διεθνή χώρο!

Η επιτυχία μας έγκειται στο γεγονός πώς λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο και για τους εαυτούς μας, καθώς αγαπάμε την δημιουργία!

Προτείνουμε γιατί δοκιμάζουμε πριν από εσάς για εσάς!

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε εάν είστε κοντά στην Ηλιούπολη καθώς επίσης και να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας όπου θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Η Κλωθώ έχει επιλέξει να μην ασχοληθεί με την μαζική παραγωγή έτσι διαθέτει και τον απαραίτητο χρόνο αλλά και τα θαυμάσια υλικά για την επίτευξη ιδιαίτερων και μοναδικών προιόντων!

 

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες Collection αλλά και στις ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΛΩΘΟΥΣ για να πάρετε ιδέες και να φανταστείτε το δικό σας χειροποίητο!

Εγγραφή στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τα νέα μας!

secure payment by paypal

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Συνεργαζόμαστε με

    elta porta porta

Το σύστημά μας έχει ρυθμιστεί έτσι, ώστε να σας προτείνει πάντα την φτηνότερο τρόπο αποστολής ανάλογα με το βάρος του εμπορεύματος και την περιοχή σας!

Επικοινωνία

  • Κυπρίων Ηρώων 3  - Ηλιούπολη ΤΚ 16341
  • +30 210 9919786
  • mary.stasini

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος

Δευτέρα-Τετάρτη 9:30-15:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30-14:30 και 17:30-20:30

Σαββάτο 9:30-15:00

Καλάθι αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.