Σεμινάρια Υφαντικής Τέχνης με την Βασιλική Σοφιανού κάθε Σαββάτο!! Μαθήματα patchwork και quilting, κάθε Πέμπτη με την Μάνια!!! Σεμινάρια δημιουργικής ραπτικής (τσάντες, σακίδια, νεσεσέρ, κούκλες, travellers bags, cosmetic bags κ.α.). Ολιγομελή τμήματα !! Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!!!! Δηλώστε συμμετοχή!

Arrow up
Arrow down
Βρίσκεστε εδώ: Home / Using Joomla! / Using Extensions / Components / Content Component / Article Categories / Σεμινάρια-εκπαίδευση

Σεμινάρια-εκπαίδευση

 

Γραφτείτε στο newsletter και στο facebook της Κλωθούς ώστε να ενημερώνεστε για τα Κλωθωσεμινάρια μας που συνεχώς ανανεώνονται!!!!

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΠΛΕΚΤΙΚΗΣ (ΒΕΛΟΝΕΣ, ΒΕΛΟΝΑΚΙ)

Όλες τις ημέρες της εβδομάδος, όλες τις ώρες της ημέρας στην Κλωθώ παραδίδονται μαθήματα σε αρχαρίους και μη! Σε περίπτωση που είσαι αρχάρια τότε να έχεις στην διάθεση σου 2 ώρες ώστε να κάνουμε το πρώτο μάθημα! Εξοπλίσου με ένα τετράδιο και ένα μολύβι, βελόνες ή βελονάκι και κουβαράκι σου προμηθεύει η Κλωθώ. Τα μαθήματα αυτά γίνονται πολυ γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις και όποτε βολεύει το πρόγραμμα σου! Κοστίζουν μόλις 70 ευρώ + ΦΠΑ, ΕΦΑΠΑΞ! δηλαδή όσα μαθήματα χρειαστείς!

Με αυτήν την μέθοδο άμεσα οι μαθήτριες και μαθητές της Κλωθούς αρχίζουν να πλέκουν τα δικά τους ρούχα και όχι μόνο! Αυτό πετυχαίνεται διότι η Κλωθώ στοχεύει ατομικά στις εκάστοτε απαιτήσεις του καθενός σας και έτσι τα μαθήματα έχουν τα χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου.

Με την πάροδο του χρόνου το επίπεδο ανεβαίνει σε πολύπλοκα σχέδια, χάρτες, κοτσίδες και περίεργα πατρόν.

 

ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ (ΒΕΛΟΝΕΣ, ΒΕΛΟΝΑΚΙ)

Σε περίπτωση που κάποιος ξέρει να πλέκει αλλά δεν γνωρίζει κοψίματα, πλέξεις, κοτσίδες, πατρόν κ.α., τότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί την Κλωθώ. Εκεί θα βρει πάρα πολλά σχέδια και πολύ βοήθεια ώστε να πραγματοποιήσει ότι θελήσει. Σχέδια επίσης υπάρχουν και μέσα στο site. Στην μετάφραση σχεδίων ειδικότερα μπορείτε να διαλέξετε σχέδια από τον διεθνή χώρο της χειροπλεκτικής  και με την βοήθεια της Κλωθούς να τα πραγματοποιήσετε. Κατα περιόδους θα υπάρχουν ανακοινώσεις για 3ήμερα σεμινάρια για προχωρημένους, όπου θα ανακοινώνονται στην κεντρική σελίδα!

 

ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Κατά περιόδους θα υπάρχουν ανακοινώσεις στην κεντρική σελίδα για σεμινάρια αρχαρίων!

 

ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Έπειτα από δικά σας αιτήματα, η Κλωθώ αποφάσισε να έρχεται στον χώρο σας! Μην σας προβληματίζει η απόσταση! Μαζέψτε τις φίλες σας και ερχόμαστε!!! Γκρουπάκια για αρχαρίους και προχωρημένους!!! Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!!!

 

ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Μαθήματα Υφαντικής με την Βασιλική Σοφιανού, γνωστή Δασκάλα Υφαντικής και Καλλιτέχνιδα στον χώρο κάθε Σαββάτο!!

Μαζί της θα μάθουμε από την απλή κουρελού μέχρι της πολύμορφες ταπισερί, να δημιουργούμε λεπτά και χονδρά υφάσματα, όγκους και τρισδιάστατες πλατφόρμες.

Θα φτιάξουμε εσάρπες, τσάντες, κοσμήματα, ζώνες, poncho και είδη διακόσμησης για το σπίτι. Θα αξιοποιήσουμε τα παλιά μας και νέα νήματα με τον καλύτερο δημιουργικό τρόπο!! 

Κύκλος 8 μαθήματα, κόστος 100ευρώ(+ΦΠΑ).

 

ΦΡΙΒΟΛΙΤΕ-TATTING

Μαθήματα φριβολιτέ στην Κλωθώ με την Ιλόνα, κύκλος 4 δίωρα μαθήματα, κόστος κάθε δίωρου 15 ευρώ + ΦΠΑ.

 

PATCHWORK

Μαθήματα patchwork για αρχαρίους, κάθε Πέμπτη στην Κλωθώ. 

Σε 6-μελή τμήματα, ο κύκλος είναι 8 δίωρα και το κόστος μόλις 135ευρώ + ΦΠΑ (λιγότερο από 8.50 ευρώ την ώρα).

Δασκάλα μας η γνωστή Μάνια. Ελάτε με ή χωρίς τα υφάσματα σας!!! Δεν χρειάζεστε κάτι άλλο!!!

Δηλώστε συμμετοχή στο 210 9919786.

 

QUILTING

Μαθήματα QUILTING για προχωρημένους, κάθε Πέμπτη στην Κλωθώ. 

Σε 6-μελή τμήματα, ο κύκλος είναι 8 δίωρα και το κόστος μόλις 135ευρώ + ΦΠΑ (λιγότερο από 8.50 ευρώ την ώρα).

Δασκάλα μας η γνωστή Μάνια. Ελάτε με τα υφάσματα σας και αν θέλετε τις ραπτομηχανές σας!!!

Δηλώστε συμμετοχή στο 210 9919786.

 

Δημιουργική ραπτική

Κούκλες

Στα Κλωθωσεμινάρια διδάσκονται κούκλες με υφάσματα Tilda, αρκούδοι αλλά και άλλες κούκλες από ζέρσει μαλακούλες και γλυκούλες!!

Φτιάχνω τσάντα με patchwork, καπιτονάρισμα και με απλά υφάσματα!!!

Στην Κλωθώ διοργανώνουμε δύο 3ωρα τμήματα και φτιάχνουμε υπέροχες τσάντες, μεγάλα νεσεσέρ για καλλυντικά και σακίδια με patchwork!!

Tο κόστος από 45ευρώ - 60 ευρώ + ΦΠΑ (λιγότερο από 8.50 ευρώ την ώρα). 

Δασκάλα μας η γνωστή Μάνια. Ελάτε με τα υφάσματα και την ραπτομηχανή σας!!!

Δηλώστε συμμετοχή στο 210 9919786.

 

 

Φτιάχνω μεγάλο νεσεσέρ!

Φτιάχνουμε ένα φανταστικό μεγάλο νεσεσέρ με εσωτερικές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ!!! Χωράει όλα μας τα πράγματα, ολοκληρώνεται σε 2 τρίωρα μαθήματα!!!

Quilting Bee!!! 

Οι Παρασκευές είναι αφιεωρεμένες σε ομάδα Quilting Bee στην Κλωθώ!! Η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η μόνη σας υποχρέωση είναι κανένα κουκλουράκι για το καφέ μας που και που!! Επειδή όλη η εβδομάδα περνάει με μαθήματα και υποχρεώσεις αποφασίσαμε την Παρασκευή να χαλαρώνουμε, να μαζευόμαστε και παρέα να φτιάχνυουμε διάφορες χειροτεχνίες.

Κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα μαζευόμαστε για να φτιάχνουμε τα υπέροχα παπλώματα Millefiori που ράβονται στο χέρι. Το σχέδιο μπορείτε να το πάρετε από εμάς και χρειάζεστε μόνο υφάσματα για το δικό σας Millefiori. Δεν απαιτείται γνώση ραπτομηχανής, η τεχνική είναι πολύ εύκολη και θα σας την δείξουμε.

Για το έτος 2017-18 τις υπόλοιπες Παρασκευές θα φτιάχνουμε παρέα η κάθε μία το δικό της πάπλωμα Splendid Sampler. Το πάπλωμα αυτό αποτελείται από 100 διαφορετικά τετράγωνα υφάσματος με διάφορα σχέδια και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι το κλασικό patchwork, το απλικέ, το κέντημα, το English Paper Piecing και το Paper Piecing. Αυτό απαιτεί γνώση ραπτομηχανής και τα επιμέρους θα τα βρούμε μαζί!! 

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε! https://www.thesplendidsampler.com/

Όλοι όσοι λοιπόν θέλετε να πάρετε μέρος στην ομάδα μας είστε καλοδεχούμενοι!!

 

 

Στην Κλωθώ εκτός από την απεριόριστη βοήθεια που βρίσκει κανείς, υπάρχει και το στοιχείο της ζεστής αγκαλιάς καθώς πολύς κόσμος μπαινοβγαίνει έστω για να πει μια καλημέρα, αλλά και για να ενσωματωθεί στην παρέα!

Εγγραφή στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τα νέα μας!

secure payment by paypal

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Συνεργαζόμαστε με

    elta porta porta

Το σύστημά μας έχει ρυθμιστεί έτσι, ώστε να σας προτείνει πάντα την φτηνότερο τρόπο αποστολής ανάλογα με το βάρος του εμπορεύματος και την περιοχή σας!

Επικοινωνία

  • Κυπρίων Ηρώων 3  - Ηλιούπολη ΤΚ 16341
  • +30 210 9919786
  • mary.stasini

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος

Δευτέρα-Τετάρτη 9:30-15:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30-14:30 και 17:30-20:30

Σαββάτο 9:30-15:00

Καλάθι αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.