Σεμινάρια Υφαντικής Τέχνης με την Βασιλική Σοφιανού κάθε Σαββάτο!! Μαθήματα patchwork και quilting, κάθε Πέμπτη με την Μάνια!!! Σεμινάρια δημιουργικής ραπτικής (τσάντες, σακίδια, νεσεσέρ, κούκλες, travellers bags, cosmetic bags κ.α.). Ολιγομελή τμήματα !! Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!!!! Δηλώστε συμμετοχή!

Arrow up
Arrow down
Βρίσκεστε εδώ: Home / Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή/Υπαναχώρηση – Αντικατάσταση Προϊόντων - Ακύρωση Παραγγελίας

 

 

Τα προϊόντα της Κλωθούς είναι χειροποίητα. Το γεγονός αυτό τα κάνει μοναδικά! Κανένα προϊόν δεν είναι ακριβώς ίδιο με το άλλο. Παρόλα αυτά η Κλωθώ πάντα προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τέτοιου είδους διαφορές. Αυτό δεν συμβαίνει στα υλικά και στα σχέδια.Η Κλωθώ σας δίνει αναλυτική  περιγραφή των προϊόντων της  και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα.

Εάν κατά την παράδοση του προϊόντος μπορεί τελικά να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε, η Κλωθώ σας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψετε προϊόντα στις εξής περιπτώσεις:

 

  1. Το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η Κλωθώ προχωράει σε πλήρη αντικατάσταση. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την Κλωθώ κατόπιν συμφωνίας.
  2. 2.Προβήκατε σε λάθος παραγγελία (χρώμα, τύπος νήματος κ.τ.λ.).  Επικοινωνείτε μαζί της μέσω email για αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς.
  3. 3.Έγινε λάθος στην παραγγελία σας από την Κλωθώ. Γίνεται αντικατάσταση. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την Κλωθώ κατόπιν συμφωνίας.

 

Σε περίπτωση όπου προϊόντα αντικατάστασης από δικό σας λάθος, έχουν πλέον καταργηθεί πιστώνεται ο λογαριασμός σας για μελλοντική σας αγορά.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Εάν έχει υποστεί βλάβες δεν αντικαθιστάται.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή  επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η γραπτή επικοινωνία μέσω email με την Κλωθώ.

* Σημείωση: Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία.

** Σημείωση: Οι προσφορές δεν επιστρέφονται.

   Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της!

 

Περιορισμοί ευθύνης

Η Κλωθώ δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου από τα αγορασθέντα προϊόντα της. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας η Κλωθώ  έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, σε περίπτωση δε που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό σας.

 

Εγγραφή στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τα νέα μας!

secure payment by paypal

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Συνεργαζόμαστε με

    elta porta porta

Το σύστημά μας έχει ρυθμιστεί έτσι, ώστε να σας προτείνει πάντα την φτηνότερο τρόπο αποστολής ανάλογα με το βάρος του εμπορεύματος και την περιοχή σας!

Επικοινωνία

  • Κυπρίων Ηρώων 3  - Ηλιούπολη ΤΚ 16341
  • +30 210 9919786
  • mary.stasini

Ωράριο λειτουργίας Καταστήματος

Δευτέρα-Τετάρτη 9:30-15:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:30-14:30 και 17:30-20:30

Σαββάτο 9:30-15:00

Καλάθι αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.